PROFESIONALNA NEGA OBRAZA

Naša nega obraza je vedno zastavljena individualno glede na tip in stanje kože posameznika. Nego izvajamo le z najnovejšimi kozmetičnimi produkti in inovativnimi aparaturnimi tehnikami. Nega vključuje posvet glede ustrezne nege doma, ki je ključnega pomena za vzdrževanje in dosego kvalitetnih rezultatov.

Za vas smo pripravili nekaj kompleksno sestavljenih neg glede na najbolj pogoste indikacije obravave.

Imate vprašanje? Kontaktirate nas, z veseljem Vam bomo pomagali.

Atravmatsko čiščenje

Začetna nega namenjena kot priprava na specifično nadaljno nego (tako kozmetično kot medicinsko oz. estetsko obravnavo), primerna za vse tipe kože. Posebej priročljiva za mastno kožo z razširjenimi porami, za aknasto kožo (komedoni in pustule), problematično kožo. Kožo obravnavamo s kombinacijo pilingov alfa-hidroksi in beta-hidroksi kislin, z dodatkom retinola in ostalih sestavin z negovalnim in dezinfekcijskim učinkom. Postopek kože ne presuši in ni invaziven. Nega poteka atravmatsko – brez stiskanja, rdečice po postopku ni. Koža po atramatski negi je sijoča, gladka, brez rdečice, vnetja se opazno zmanjšajo, pore se občutno zožajo.

Trajanje: 80min

Antiage nega z naprednimi sistemi

Kompleksna nega posebej namenjena zaviranju procesa staranja kože. Delujemo na vseh nivojih, tako pri zmanjševanju vidnih starostnih sprememb, kot tudi na preventivnem delovanju proti nastajanju novih znakov staranja kože. Kožo obravnavamo s kombinacijo pilingov alfa-hidroksi in beta-hidroksi kislin, z dodatkom retinola, sestavin z antiage učinkom in negovalnim učinkom. Pomemben in ključen del nege so napredni sistemi s katerimi pospešimo prodor kozmetičnih učinkovin na ciljna mesta v vaših celicah in z njimi uspešno upočasnimo proces staranja vaše kože.

Trajanje: 80min

Antikuperozna – nega kože z rdečico

Kompleksni tretma za nego kuperozne kože (podpora k negi kože z rozaceo), občutljive kože z rdečico, kože z razširjenimi površinskimi kapilarami. Kožo navlažimo in pomirimo, odpravimo rdečico in dosežemo zožanje razširjenih kapilar.

Trajanje: 80min

Osvežilna nega

Osvežilna nega namenjena za vse, ki ste vedno v stiski s časom, primerna za vse tipe kože. Kožo obravnavamo s kombinacijo pilingov alfa-hidroksi in beta-hidroksi kislin, z dodatkom retinola in sestavin z negovalnim učinkom. Postopek kože ne presuši in ni invaziven. Nega poteka atravmatsko – brez stiskanja, rdečice po postopku ni. Koža je sveža, gladka, brez rdečice, pore se sčistijo in zožajo, vnetja se zmanjšajo.

Trajanje: 45min

Antiakne – nega nečiste kože

Nega je priročljiva za osebe z mastno kožo z razširjenimi porami, za aknasto kožo (komedoni in pustule), problematično kožo. Kožo obravnavamo s kombinacijo pilingov alfa-hidroksi in beta-hidroksi kislin, z dodatkom retinola in sestavin z negovalnim in dezinfekcijskim učinkom. Kozmetični produkti so zasnovani tako, da delujejo na področju čiščenja obstoječih izbruhov, hkrati pa preventivno delujejo proti nastajanju novih sprememb. Postopek kože ne presuši in ni invaziven. Nega poteka brez stiskanja, globinsko čiščenje se izvede le ko je to neizogibno. Koža po negi je očiščena, sveža, gladka, rdečica je minimalna, vnetja se opazno zmanjšajo, pore se občutno zožajo.

Trajanje: 90min

Nega kože s hiperpigmenatcijami

Nega za osebe, ki imajo hiperpigmentacije poljubnega izvora. Kožo obravnavamo s kombinacijo pilingov iz različnih kislin, z dodatkom retinola in sestavin z učinkom zaviranja nastanka novih pigmentacij. Kozmetični produkti so zasnovani tako, da delujejo na odstranjevanju že prisotnih hiperpigmentacij, hkrati pa delujejo preventivno proti nastajanju novih sprememb. Koža po negi je očiščena, sveža, gladka, rdečica je minimalna, hiperpimentacije se opazno zmanjšajo.

Trajanje: 80min

Individual nega

Napredna, zahtevna nega kombiniranih tipov kože, kjer se vsak korak nege prilagodi posamezni spremembi na vaši koži.

Trajanje: 90min

 • Kje smo

  As Estetika, Karin Jurglič s.p.

  Prelesje 34a

  8232 Šentrupert

  Slovenija

 • Delovni čas

  • Ponedeljek Po dogovoru
  • Torek Po dogovoru
  • Sreda Po dogovoru
  • Četrtek Po dogovoru
  • Petek Po dogovoru
  • Sobota Po dogovoru
  • Nedelja in prazniki ZAPRTO