Diplomirana kozmetičarka (VS), vodja

Sem Karin in prihajam iz okolice Trebnjega, iz Šentruperta. Že kot mala punčka sem vedno znala ceniti estetiko. Urejen izgled je vendar prvi vtis, so me učili.

Kasneje sem tekom šolanja spoznala, da je moja ljubezen nega kože in da želim svoje poslanstvo deliti tudi z drugimi, izbrala sem si poklic kozmetičarke. Zato sem se po zaključeni gimnaziji odločila za študij na Visoki šoli za storitve v Ljubljani – smer dodiplomski študij kozmetike, kjer sem leta 2019 z odlično oceno diplomirala.

Že med študijem sem začela delati v estetiki zdravstvenega centra Aristotel d.o.o., kjer sem imela možnost sodelovanja z zdravniki ter strokovnjaki in pridobila izkušnje iz nege obraza, nege telesa ter medicinske pedikure.

Tekom študija sem se vključila v sodelovanje z dvema slovenskima podjetjema, kjer še danes sodelujem na področju uvoza in prodaje kozmetike in inovativnih aparatur. Poleg opravljenega študija, se redno izpopolnjujem in obiskujem strokovna predavanja in praktične delavnice doma in v tujini. Zelo sem jim hvaležna, saj sem pridobila zelo veliko znanja, ki ga danes pridoma uporabljam za svoje delo, hkrati pa organiziram tudi izobraževanja za druge kozmetičarke.

Nego kože in telesa vam želim predstaviti na novi ravni. Zavedam se, da bom le z nenehnim izobraževanjem lahko odgovorila na vsa vaša vprašanja in za vas zagotovila kvalitetne tretmaje.

IZOBRAZBA IN DOSEŽKI

  • 2019 diplomirala na Visoki šoli za Storitve z diplomo z naslovom “Primerjava učinkovitosti laserja Nd:YAG za profesionalno uporabo in diodnega laserja za domačo uporabo pri trajnem odstranjevanju dlačic”
  • 2016-2020 redno obiskuje in sodeluje pri HL Always Active delavnicah pod mentorstvom Oksane Levak, dr. med.
  • 2018-2020 redno obiskuje izobraževanja kozmetike Mesoestetic, sodeluje s podjetjem kot predavateljica , 2019 obiskala Mesoestetic world training
  • 2018 uspešno zaključila tečaj Shellac lakiranja
  • 2017 uspešno zaključila tečaj sanacije vraščenih nohtov s 3TO sponkami
  • 2017 uspešno zaključila tečaj sanacije vraščenih in deformiranih nohtov s sponkami, Zavod AI
  • 2016 uspešno zaključila tečaj depilacije Lycon
  • 2019 obiskala tečaj za usposabljanje o zdravi prehrani in zdravem jedilniku, Befit
  • 2010 prejela Krkino nagrado za raziskovalno nalogo na temo rezistence na antibiotike